Yolgören İlkokulu
YOLGÖREN MAH. YOLGÖREN SK. NO 1 KARAYAZI / ERZURUM
05219934233

VİZYON

Biz; öğrencilerimizi, çağın gerektirdiği anlayışa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanıma sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletişim kuran, bilgi ve becerisini hayatına yansıtan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiğinin bilincinde olan bireyleri mutlu ve başarılı olacağı bir hayata hazırlamak için varız.

MİSYON

Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerni, bağlamak ve böylece topluma birer birey olarak yetişmeleri için varız. Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. * Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, * Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, * Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.

Normal Öğretim

Kalorifer (Merkezi Sistem)

Taşımalı Eğitim

Okulumuz ilçe merkezine 37 km il merkezine ise 141 km uzaklıktadır.

Okulumuz Yolgören Köyünde bulunmaktadır.